Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Mega Spice AB
Kumla Gårdsväg 31

14563 Norsborg

Organisationsnummer:
 556710-5423
Telefonnummer: 08-303070
E-postadress: info@megaspice.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Förskottsbetalning & Faktura
  Efter din order blir du kontaktad av oss och vi kommer överens ifall du ska förskottsbetala eller om varorna skickas tillsammans med en faktura. Generellt så behöver nya kunder betala i förskott.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • DHL Paket
  Fast pris 150 SEK (om paketet väger upp till 30kg) för leveranser inom Sverige.
 • DHL Halvpall
  Fast pris 480 SEK (om varorna får plats eller upp till 400kg)
 • DHL Helpall
  Fast pris 780 SEK (om varorna inte får plats på en halvpall eller väger mellan 400kg och 750kg)

Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som paket eller pall, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Returer skickas till:
Mega Spice AB
Kumla Gårdsväg 31

145 63 Norsborg

Anmärkningar ej gjorda inom 8 dagar lämnas utan avseende.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Vi sparar följande persondata om våra kunder: 

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.